Important

Cal portar a més:

  • L’esmorzar i el dinar del primer dia en una motxil.la petita. Aquesta motxil.la ens servirà per posar el necessari quan anem a fer piragüisme i rafting al parc del Segre i a Andorra. O sigui, ha de poder encabir la tovallola gran, xancletes, sabó o xampú, pinta… És important portar una bossa de plàstic per poder posar el banyador, la tovallola i les xancletes mullades. En arribar a l’Alberg, ho estendrem.

 

  • Passaport individual o DNI amb permís patern no caducats.  Cal portar-los durant la setmana abans de sortir. Els mestres guardarem tota la documentació i en arribar el dia 2 la retornarem.

 

  • Es dóna la possibilitat de que puguin portar un reproductor MP3 i una càmera fotogràfica. En tot moment, declinem qualsevol responsabilitat sobre aquests aparells. Entenem que el viatge no és curt i que hi ha força estones que els podran necessitar i també entenem que a alguns es farà il·lusió fer fotografies. Insistim però, que ells o elles han de responsabilitzar-se i tenir-ne cura.

 

  • Cada nen o nena podrà portar un màxim de 20 Euros  de casa. Serem molt responsables a l’hora de desar-los i prudents a l’hora de gastar-los.

 

  • En cap cas es pot portar telèfon mòbil ni altres aparells electrònics dels anomenats en el punt anterior. Es disposarà de tota la informació mirant el bloc . Qualsevol urgència, podeu contactar amb nosaltres via escola.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s